OECD a SR - Tomek, Radoslav
Podstatná časť dokumentu OECD venovaného predbežnému hodnoteniu slovenskej ekonomiky a jej predpokladov na vstup do Organizácie pre hospodársku spoluprácu a rozvoj. Hodnotenie celkových výsledkov stabilizácie makroekonomiky SR, fiškálnej konsolidácie, ozdravenia bánk a reštrukturalizácie podnikového sektora.