Současné trendy ve vývoji sociálního státu ve střední a v západní Evropě - Rys, Vladimír
Sociálne zabezpečenia a globálny koncept spoločnosti. Sociálne zabezpečenie a občianska spoločnosť. Sociálny štát pod tlakom ideologických a ekonomických faktorov.