Nezaměstnanost absolventů a možnosti úřadů práce - Hodaňová, Jitka
Absolventi škôl ako jedna z rizikových skupín nezamestnaných. Nárast nezamestnanosti absolventov a jeho príčiny. Vytvorenie pracovnej skupiny pre problematiku absolventov na Úrade práce v Ostrave. Vznik Strediska pracovnej a sociálnej rehabilitácie nezamestnanej mládeže.