Slovensko-rakúske hospodárske vzťahy a ich budúci vývoj tri ťažiskové projekty dvojstrannej vedecko-technickej a ekonomickej spolupráce
Rozvoj slovensko-rakúskych vzťahov jednou s priorít zahraničnej politiky SR. Bilaterálny obchod medzi Rakúskom a Slovenskom. Oblasť kapitálových pohybov a investícií. Projekty bilaterálnej spolupráce. Pohyb pracovných síl medzi Slovenskom a Rakúskom. Vývoj zahraničného obchodu medzi SR a Rakúskou republikou v rokoch 1993-2000.