Ekonomika USA v 90. letech - Kunešová, Hana
Prehľad o hospodárskom vývoji Spojených štátoch v 90. rokoch. Hlavné príčiny úspešného rozvoja americkej ekonomiky v tomto období. Recesia na začiatku 90. rokov. Nástup konjunktúry. Vývoj na konci 90. rokov. Perspektívy hospodárskeho rozvoja.