Konkurenciu priniesli zahraničné firmy - Kapšová, Renata
Trh voľne predajných liekov ako jedno z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich odvetví vo svete. Situácia na slovenskom trhu voľne predajných liekov. Vstup zahraničných spoločností na Slovensko. Širšia ponuka produktov vplyvom konkurenčného prostredia. Rast výdavkov na reklamu voľne predajných liečiv. Zákon o lieku a s ním súvisiaci zákon o reklame. Nedostatočné informácie o voľne predajných liekoch. Voľne predajné lieky ako produkty, ktorých propagácia sa opiera o prvky integrovanej marketingovej komunikácie.