Znalostní kapitál - Jirásek, Jaroslav
Širšie vymedzenie pojmu vedomostný kapitál. Spoločenský charakter vedomostného kapitálu. Neživá podoba vedomostného kapitálu. Riadenie vedomostí. Implementácia manažmentu vedomostí.