História a vývoj fenoménu CI - Jaššo, Matej
História tvorby podnikovej identity (CI). Vnímanie amerického prostredia CI najmä prostredníctvom imidžu. Rôznorodosť kreatívnych riešení v európskom prostredí. Budovanie identity u nadnárodných koncernov. Príklad efektívnej CI je Absolut Vodka. Význam CI programu ako najsilnejšieho a najefektívnejšieho komunikačného nástroja.