Obal ako súčasť brandu
Obal ako dôležitý marketingový nástroj, ktorý hrá významnú úlohu pri budovaní značky. Obal ako jedna z najdôležitejších foriem komunikácie medzi výrobcom a spotrebiteľom. Význam farby obalu. Obal dáva značke pridanú hodnotu. Obal ako ochranná známka. Význam obalu pri budovaní značky.