Význam sociálneho marketingu rastie
Narastajúci podiel marketingu na aktivity zamerané na dôležité sociálne problémy. Subdisciplína marketingu nazývaná sociálny marketing. Založenie Inštitútu sociálneho marketingu v USA. Vyhľadávanie nových myšlienok marketingových odborníkov na podporu konzultačných projektov.