Internet v SR - Kavecký, František
Spoločnosť Taylor Nelson Sofres Factum Slovakia, s.r.o. realizuje prieskumy monitorujúce bonitu reklamného trhu na Internete. Realizácia auditu návštevnosti serverov. Sledovanie vzťahu slovenskej populácie k Internetu. Hodnotenie Internetu.