Activity Based Costing - Flek, Michal
Tradičné chápanie systému controllingu a riadenia nákladov je v súčasnej dobe nahradzované procesnou orientáciou pri ich riadení - Activity Based Costing (ABC). Projekt akcelerovaného riešenia ABC modelu. Skúsenosti s ABC modelom.