Stav a vývoj lízingu na Slovensku v minulom roku
Členmi Asociácie lízingových spoločností (ALS) SR je 44 firiem. Štruktúra lízingu v minulom roku. Výsledky ekonomických analýz ALS SR. Poradie najväčších lízingových spoločností v SR podľa objemu novonakúpených predmetov za rok 1999.