Normy Evropské unie a zaměstnanecké penzijní fondy - Samek, Vít
Informácie týkajúce sa zamestnaneckých penzijných systémov obsahuje dokument o normách Európskej únie týkajúcich sa zamestnaneckých penzijných fondov spracovaný v rámci programu Phare - Consensus v roku 1999. Nevyhnutnosť aplikácie všeobecných európskych predpisov.