Výdavky na reklamu v tomto roku stále rastú - Kyselý, Ľubor
Ustavičný nárast výdavkov na reklamu v roku 2000. Výdavky na reklamu v jednotlivých médiách (štátnych a komerčných) - televízia, rozhlas, tlač.