Neexistuje možnosť, aby menšinoví akcionári presadili svoje záujmy - Žitňanská, Lucia
Vzťahy medzi vlastníkmi a orgánmi správy a riadenia z pohľadu práva obchodných spoločností. Vplyv ekonomických vlastníkov na riadenie spoločnosti podľa slovenského práva. Rozdiely v právnej úprave aktívneho ovplyvňovania riadenia obchodnej spoločnosti spoločností s ručením obmedzením a akciových spoločností.