Najstarší bratislavský hotel ponúkne svoje služby na budúci rok - Zverková, Daniela
Rekonštrukcia najstaršieho bratislavského hotela Carlton by sa mala ukončiť v r. 2001. Výška investícií, ktorú si rekonštrukcia vyžiada. Súčasný vlastník hotela. Okrem hotela sa tu budú nachádzať administratívne a obchodné priestory, kongresové centrum a podzemné garáže. Z histórie hotela. Možnosti, ktoré ponúkne hotel Carlton na realitný trh.