Aplikace kvality v projektovém řízení (ISO 10 006) - Řeháček, Petr
Norma ISO 10 006 poskytuje návod na aplikáciu koncepcie kvality v managemente projektu. Základné hľadiská pre aplikáciu kvality v managemente projektu. Riadenie projektu - procesný prístup. Základné princípy ISO 10 006. Maticové organizácie riadenia, klady a zápory.