Spotrebiteľ inklinuje k minerálkam - Kapšová, Renata
Podiel minerálnych vôd na slovenskom trhu predstavuje 20 perc z celkovej ponuky nealkoholických nápojov. Vývoj spotreby na trhu minerálnych vôd. Najviac komunikovaná značka spoločnosti Coca-Cola Beverages Slovakia, s.r.o., Bonaqua. Marketingová komunikácia slovenských značiek minerálok.