P and G so zmenenou organizačnou štruktúrou - Fuknová, Mária
Globálna reštrukturalizačná iniciatíva nazvaná Projekt 2005 spoločnosti Procter and Gamble nadobúda reálne obrysy i na Slovensku. Radikálna zmena organizačnej štruktúry spoločnosti. Fungovanie globálnych obchodných jednotiek,organizácií pre rozvoj trhov, globálnych služieb a korporátnych funkcií po celom svete. Ciele projektu 2005. História spoločnosti Procter and Gamble.