Elektronický maloobchod rastie - Bednář, Petr
Stav elektronického obchodu v roku 1999 v šiestich krajinách (Austrália, Kanada, Francúzsko, Taliansko, V. Británia a USA). Výrazný rast elektronického maloobchodu v USA. Vybavenosť domácností počítačmi a internetom v sledovaných krajinách. Výsledky štúdie spoločnosti Ernst and Young.