Dlhopisy ako úverové cenné papiere a ich postavenie na kapitálovom trhu - Chovancová, Božena
Definícia dlhopisu podľa zákona č. 530/1990 Zb. o dlhopisoch v znení neskorších predpisov. Náležitosti dlhopisu. Emisia dlhopisov. Splácanie dlhopisov. Osobitné formy dlhopisov. Hypotekárny záložný list. Štátne dlhopisy. Komunálne a zamestnanecké obligácie. Sankcie a pokuty pri porušení zákona o dlhopisoch.