Používanie obvyklých cien pri vyčíslení základu dane z príjmov pri predaji obchodného tovaru - Borodovčák, Michal
Spôsob stanovenia predajných cien spoločnosťou s ručením obmedzeným pri predaji tovaru fyzickej osobe v rokoch 1997 až 1999 a zmeny pri uplatnení zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov, platnom od roku 2000.