Uplatňovanie DPH pri cenných papieroch - Rybánsky, Ľudovít
Problematika cenných papierov vo vzťahu k uplatňovaniu mechanizmu dane z pridanej hodnoty. Určenie zdaniteľného plnenia. Výpočet koeficientu. Cena zdaniteľných plnení. Daňové priznanie k DPH.