Medzinárodné opatrenia na potláčanie škodlivých daňových praktík - Mičko, Juraj
Vplyv globalizácie a liberalizácie na škodlivé daňové praktiky. Postoj OECD k preferenčným daňovým režimom. Fórum o škodlivých daňových praktikách. Identifikácia škodlivého preferenčného daňového režimu.