Brzdia niektoré daňové opatrenia štátu rozvoj podnikania na Slovensku? - Burák, Emil
Krátka rekapitulácia tých daňových opatrení štátu, ktoré z hľadiska makroekonomických objemov tokov verejných financií nič podstatné neriešia a ktoré skôr daňovníkov motivujú k ekonomickej kamufláži a daňovým únikom. Daňový limit na nákup auta. Zákaz nákupu informačno-audiovizuálnej techniky. Daňový limit na nákup PHM do 85 per. ich ceny. Zrušenie možnosti odpustenia preddavkov dane z príjmov.