Reálný měnový kurs, kursová politika a hospodářský růst v České republice - Frait, Jan
Kurzový vývoj v ČR a porovnanie s vývojom v Poľsku a Maďarsku. Reálny menový kurz a dvojrýchlostná ekonomika (relatívne silná koruna s dlhodobým trendom k reálnemu zhodnocovaniu aj pri nepriaznivom vývoji reálnej ekonomiky). Odhad rovnovážneho trendu reálneho kurzu koruny. Odporúčania pre kurzovú politiku.