Komentár k zákonu č. 292, ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 387/1996 Z.z. o zamestnanosti v znení neskorších predpisov - Janušová, Mária
Národná rada SR schválila dňa 27.10 1999 zákon č. 292, ktorým boli novelizované a doplnené niektoré ustanovenia zákona NR SR č. 387/1996 Z.z. o zamestnanosti v znení neskorších predpisov.