Sociálny pracovník ako manažér - širší kontext manažmentu v sociálnej práci - Repková, Kvetoslava
Východiská širšieho ponímania roly sociálneho pracovníka ako manažéra. Roviny manažmentu v práci sociálneho pracovníka.