Aktuálne otázky postavenia Rómov na trhu práce v SR - Hanzelová, Eneke
Vybrané charakteristiky rómskej pracovnej sily z hľadiska potrieb trhu práce. Rómske etnikum vo svetle výsledkov prieskumu nezamestnanosti. Vymedzenie kľúčových problémov postavenia Rómov na trhu práce.