Zvýrazniť pozíciu rodiny v spoločnosti na Slovensku (úloha pre najbližšie desaťročie) - Lenczová, Terezia
Zmena pozície rodiny v spoločnosti. Rodinná politika štátu. Princíp subsidiarity v štátnej rodinnej politike. Spoločenské podmienky na posilnenie rodiny.