Vývoj miezd a produktivity práce za 1. polrok 1999 - Olexa, Milan
Pojmové vymedzenie a význam produktivity práce. Charakteristika vývoja miezd. Vývoj miezd vo vzťahu ku kvalitatívnym a objemovým ukazovateľom. Zamestnanci a priemerné mesačné mzdy podľa odvetví. Vývoj produktivity práce a priemernej mesačnej mzdy.