K reformě důchodového systému - Vostatek, Jaroslav
Vysoké verejné výdavky na dôchodky. Dopad demografického vývoja. Kolaps penzijného systému. Povinné sporenie na starobu. Renesancia sociálneho dôchodkového poistenia. Základná konštrukcia sociálneho dôchodkového poistenia s individuálnymi účtami pre ČR.