Poradenstvo a jeho úlohy pri znižovaní nezamestnanosti - Matulčíková, Marta, 1964-
Charakteristika poradenstva. Poradenstvo a trh práce. Poradenské aktivity a pomoc nezamestnaným. Individuálne, skupinové a hromadné poradenstvo.