Problém nezaměstnanosti: inspirace ze zahraničí - Potůček, Martin
Problém nezamestnanosti - problém celého sveta aj krajín Európskej únie. Hospodárska politika ako súčasť politiky zamestnanosti. Formovanie politiky trhu práce. Podpora vzdelávania a zvyšovania kvalifikácie pracovníkov. (Dokončenia v budúcom čísle).