Útek z hrobárovej lopaty - Duduc, Vladimír
Valné zhromaždenie akcionárov VSŽ schválilo podmienky transakcie s U.S. Steel tak, ako boli zakotvené v Memorande o porozumení. Vývoj príjmov VSŽ z bežnej činnosti v roku 1999. Organizačná štruktúra VSŽ po transakcii. Podiel na tržbách spoločností VSŽ s rozhodujúcim vplyvom v roku 1999. Súčasná akcionárska štruktúra VSŽ. Právne kroky Penta Holding na zablokovanie transakcie medzi VSŽ a U.S. Steel.