Projekt štátnej pokladnice - Onuferová, Marianna
Ciele projektu systému štátnej pokladnice. Výhody navrhovaného riešenia. Predpokladaný začiatok fungovania systému štátnej pokladnice pre jednotlivé subjekty verejnej správy.