Diera za obrazovku - Morháčová, Jana
Súčasťou riešenia problému financovania verejnoprávnych médií je snaha o ďalšie zvýšenie koncesionárskych poplatkov. Koncesionárske poplatky za TV prijímač v európskych krajinách.