Kombinácia súkromných a verejných zdrojov umožňuje rozvoj neštátnych zdravotníckych zariadení - Velecký, Milan
Súkromné sanatórium komplexnej zdravotnej starostlivosti Medius v Bratislave - príklad kombinácie verejných zdrojov (prostriedky povinného zdravotného poistenia) a súkromných zdrojov od klientov alebo ich zamestnávateľov. Založenie spoločnosti, poskytované služby. Komplexný charakter služieb. Záujem o zahraničných klientov.