Konkretizovaný menový program NBS na rok 2000
Banková rada NBS na svojom zasadnutí dňa 19. mája 2000 prerokovala konkretizovaný menový program NBS na rok 2000. Uskutočnila mierne korekcie aj v oblasti cieľov a zámerov menovej politiky NBS v sledovanom období.