Využitie konjunkturálneho prieskumu na odhad vývoja produkcie v priemysle SR - Hajnovič, František
Analýza možnosti využitia údajov konjunkturálnych prieskumov pri odhade vývoja v priemysle v bežnom mesiaci. Charakteristika konjunkturálnych prieskumov za priemysel. Výsledky konjunkturálnych prieskumov za bežný mesiac a kvantitatívne charakteristiky produkcie v priemysle.