Nástup podielových fondov na slovenskom kapitálovom trhu - Chovancová, Božena
Členenie podielových fondov. Nová koncepcia kolektívneho investovania na Slovensku (zákon č. 385/1999 Z.z. o kolektívnom investovaní). Otvorený a uzavretý podielový fond. Špeciálny podielový fond. Spoločné črty a odlišnosti jednotlivých fondov.