Finančné deriváty na menu - Majerský, Radovan
Zavádzanie nových finančných nástrojov na finančných trhoch. Ochrana pred kurzovými rizikami - využívanie finančných derivátov. Forward na menu. Menové futurity. Opcie na menu. Menové swapy. Menovo-úrokový swap. Príklady.