Slovenské hypotéky - Tytykalová, Halka
Najväčšie bariéry pre fungovanie súčasného slovenského hypotekárneho bankovníctva. Možnosti ich riešenia. Prognózy vývoja úrokovej miery pri hypotekárnych úveroch. Poskytovanie hypoték v SR. Názory predstaviteľov Hypo Vereinsbank Slovakia, a.s., Istrobanky, a.s., Slovenskej sporiteľne, a.s., Tatra banky, a.s., VÚB, a.s.