Dôjde k potrebnému zmiereniu - Longauer, Branislav
Koncepcia decentralizácie a modernizácie verejnej správy bola schválená Radou vlády SR pre verejnú správu 2. marca 2000. Najdôležitejšie kroky, ktoré je treba urobiť v najbližšom období pre uvedenie Koncepcie do praxe.