Výkonná moc má tiež mantinely - Urbančok, Martin
Diskusia o posilnení kompetencií orgánov územnej samosprávy v rámci reformy verejnej správy s akcentom na to, že táto zmena bude znamenať posilnenie vplyvu občanov na správu vecí verejných alebo dokonca návrat moci do rúk občanov.