Trh pro silné - Bautzová, Libuše
V posledných štyroch rokov zaznamenala Česká republika v obchodnej výmene so Singapurom pozitívne saldo. Štruktúra českého vývozu do Singapuru. Priame zahraničné investície Singapuru.