Prognóza vývoje české ekonomiky v letech 2000 a 2001 - Křovák, Jiří
Charakteristika hlavných makroekonomických ukazovateľov v Českej republike. Hospodársky rast, hospodárska politika, ceny, inflácia, zamestnanosť a ceny.