Centrální banka jako věřitel poslední instance ve světle problémů české ekonomiky - Revenda, Zbyněk
Všeobecný rámec systému regulácie a dohľadu bánk. Základné súčasti systému regulácie a dohľadu bánk v trhovej ekonomike. Dôvody a možnosti pomoci ohrozeným bankám. Likvidita a solventnosť ako kritériá pre úverovú pomoc centrálnej banky. Úverová a neúverová pomoc centrálnej banky ohrozeným bankám a menová politika. Český bankový systém a problémové banky.