V IT světě se tisku daří - Krupka, Jaroslav
Na trhu časopisov s tematikou informačných technológií a výpočtovej techniky sa nové tituly objavujú často. České vydavateľstvá zaoberajúce sa počítačovými periodikami. Najčítanejšie české počítačové časopisy. Segmentácia trhu s počítačovými časopismi. Inzercia v časopisoch nerastie.